Flowpackmachine

Uw product hygiënisch, snel én aantrekkelijk verpakken? Dat doet u met uw eigen flowpackmachine. Zeker in de voedingsindustrie komt zo’n machine goed van pas, en vaak is ze de meest kostenefficiënte oplossing als het over non-food gaat. Hebt u voldoende aan een basisopstelling? Of gaat u voor een volledig automatische machine? Flowpack gaat altijd vlotter met een oplossing van BiM – dé Belgische verpakkingsspecialist.

De HFC-BM boxmotion flowpacker:
extra flexibel, betrouwbaar én operatorvriendelijk

Uw klanten zijn veeleisend. En dat voelt u in uw productieflow. De ene dag produceert u efficiënt grote volumes, de andere dag neemt u er kleinere reeksen bij. Uw machines moeten dus flexibel zijn. En dan zit u bij BiM goed. Want wij maakten een nieuwe flowpacker die uw productienoden naadloos volgt. Onze nieuwe boxmotion flowpacker heeft heel wat in petto:

  • Technische leek? Geen probleem. Deze machine is intuïtief in gebruik.
  • Zeer korte omsteltijden die uit te voeren zijn door niet-technisch personeel.
  • Een zeer groot formaatbereik met een minimale inzet van formaatdelen.
  • Hij is strak van design, zeer compact én onderhoudsvriendelijk.
  • De onderhoudskosten van deze machine zijn minimaal.
  • Kortom: gedaan met complexiteit. U wint tijd. En dus geld.
Boxmotion

Flowpackmachine: functioneel én flexibel

Just in time-leveringen, wisselende verpakkingen per bestelling, … uw klanten vragen steeds meer flexibiliteit. Dat bezorgt u stress én het is slecht voor uw productiviteit. Want hoe meer tijd u nodig hebt om uw productielijn opnieuw in te stellen, hoe lager uw winst.

Kies daarom een flowpackmachine op maat van uw activiteit. En reken daarbij op de kennis en ervaring van BiM. Eerst bestuderen we uw product en uw processen. Daarna gaan we in onze eigen ontwerp- en productieafdeling aan de slag. Op basis van die voorstudie leveren we u een geïntegreerde oplossing, inclusief toevoersysteem, transportbanden en besturingssoftware.

Afwijkende in- of uitvoer? Moeilijke combinatie met bestaande toestellen? Voor elk probleem vinden wij de oplossing, voor elk product de juiste machine. Flowpack die voldoet aan al uw wensen … daarvoor gaan we!

Flowpackmachine met foutloze service

Wat nog nefast is voor uw productiviteit? Elke minuut die uw flowpackmachine stilstaat. Werkt u met ons samen, dan bent u gerust. Eén telefoontje naar BiM volstaat: dankzij onze centrale ligging zijn we snel ter plaatse als dat nodig is. Dat is trouwens niet vaak het geval, want elke flowpackmachine blinkt uit door zijn hoge bedrijfszekerheid en lage onderhoudskosten.

Bij onze service hoort natuurlijk ook de opleiding van uw medewerkers. Met manuals en presentaties, filmpjes en demonstraties. Zo halen we samen het maximum uit elke machine. Flowpack wordt zo nog efficiënter.

Klaar voor de flowpackmachine
die uw productiviteit verveelvoudigt?

Neem vrijblijvend contact met ons op