U biedt uw klanten een topproduct. Onderstreep dat dan ook met een topverpakking. Flowpack omhult uw verse voedingsproducten hygiënisch én attractief. Ook non-food voelt zich opperbest in flowwrap – zeker als het gevoelig is voor omgevingsfactoren zoals vocht en stof.

BiM ontwerpt, bouwt én onderhoudt uw flowpackmachines. Onze jarenlange flowpack-ervaring zorgt voor modulaire oplossingen voor elk van uw verpakkingen.

Lokale expert in flowpack

BiM-zaakvoerder Sven Geukens reisde jarenlang door het land om flowwrap-verpakkingslijnen te onderhouden en te herstellen. Toen hij ze allemaal van schroefje tot tandwieltje doorgrondde … ontwikkelde hij er zelf een.

Zijn flowpackmachine van roestvrij staal onderscheidt zich door:

 • betrouwbaar maatwerk
 • hygiënische productie
 • minimale onderhoudskosten
 • flexibele werking
 • snelle en eenvoudige omschakelingen

Wat zeggen onze klanten

“Wij hebben BiM leren kennen als een zeer meedenkende partner met veel technische kennis en creativiteit.  Hun afgeleverde producten zijn zeer kwaliteitsvol, mede dankzij hun eigen ontwerp- en productieafdeling!

Het contact met Sven en zijn team verloopt dan ook heel flexibel, steeds denken zij ‘probleemoplossend’!  BiM is voor ons een strategische partner waarmee we zeker en vast een lange termijn relatie mee kunnen én willen uitbouwen!”

Giovanni Sagaert, Jules Destrooper

“Wij hebben de firma BiM leren kennen als een bedrijf dat vanaf de offerte-fase meedenkt met hun klant. De mix van hun technische machinekennis, creativiteit en onze productkennis heeft ervoor gezorgd dat we tot een succesvol project gekomen zijn.”

Hendrik Van Hove, Niko

“De prettige samenwerking nodigt zeker uit tot het opbouwen van een relatie voor de langere termijn.”

René Beijsens, NOMI Co-Packing

“Voor een innovatieve voedingsproducent zoals wij, is het extra belangrijk om te kunnen rekenen op een verpakkingspartner die vernieuwend meedenkt. Die rol vervult BiM met verve!”

Jos Hol, StarMeal

“Dankzij hun flexibele organisatie en hun inhouse design- en productieapparaat is BiM een partner die soepel meedenkt over verpakkingsoplossingen.”

Allard Allersma, Mars Belgium

“Duikt er toch ergens een probleem op? Dan reageert BiM altijd meteen. In combinatie met hun uitstekende technische kennis geeft ons dat een erg gerust gevoel.”

Linda Moens, Curbi Cubes

“BiM staat altijd voor ons klaar. Hun creativiteit en reactiviteit beschouw ik als één van hun grootste troeven. En de materialen die ze gebruiken? Die zijn van hoge kwaliteit: ze voldoen altijd aan onze hoge BRC-eisen.”

Dieter Vanackere, AMAB vzw

“BiM is een zeer sterke partner in klantspecifieke oplossingen en machines. Daarom hebben wij gekozen voor een langetermijnrelatie. Door de technische kennis en creativiteit van BiM is er altijd een oplossing voor elk verpakkingsprobleem.”

Suzan Reuvers – Roelofs, AMC Co-Packing

“Ik heb de firma BiM leren kennen door zijn service, flexibiliteit, feedback.  Ze staan steeds paraat voor de klant.

Wat ik zeker apprecieer is de goede samenwerking met de zaakvoerder en zijn team. Op deze manier van werken kom je steeds tot een goede oplossing.”

Patrick Pasmans, Lion Products

“Het is bijzonder leuk om samen te werken met mensen van hier. Ze begrijpen onze business en hebben zoveel ervaring en kennis in huis dat ze creatieve oplossingen kunnen uitwerken die dicht bij onze manier van werken aansluiten.”

Benoit De Ryck, Lilly's Cakes

“Als voedingsbedrijf dient er ongelooflijk snel ingegrepen te worden en ook kort op de bal gespeeld te worden bij technische problemen, service in reserve-onderdelen, …  en die concrete oplossingen en flexibiliteit vinden we steeds weer bij BiM! De communicatie verloopt altijd erg vlot en soepel. M.a.w. BiM staat erg dicht bij de klant, zowel medewerkers als zaakvoerder denken steeds mee én dat appreciëren we enorm.”

“Hun flexibele inzet en degelijke service zijn enorme troeven.  De contacten verlopen altijd erg soepel en aangenaam. Onze jarenlange relatie willen wij aldus graag voortzetten!”

Rene de Vries, Holiday Ice

BiM bouwt zijn activiteiten gestaag uit: van flowwrap naar innovatieve totaaloplossingen voor al uw verpakkingsbehoeften.

Dat doen we voor verschillende sectoren:

 • voeding: verse en droge voeding, kant-en-klare maaltijden, snoep, chocolade, …
 • diensten: catering, drukkerijen, …
 • speelgoed
 • farma
 • cosmetica
 • chemie

Door onze centrale ligging werken we intens samen met klanten uit de hele Benelux. Toch zijn we almaar vaker ook daarbuiten actief.

Maatoplossingen voor flowpack en méér

Onze verpakking hoort zich te schikken naar uw product – niet andersom. In de verpakkingsindustrie horen maatoplossingen daarom standaard te zijn. En bij BiM ís dat ook zo. In onze eigen ontwerp- en productieafdeling ontwikkelen we verpakkingsoplossingen die aan al uw verwachtingen voldoen: van een flowpack-basislijn tot volledig geautomatiseerde totaaloplossingen.

Waarom is de verpakking van úw product
zo’n uitdaging?

Vertel het ons!