Speciaalbouw

Hebt u een briljant idee voor een originele nieuwe verpakking of revolutionair productieconcept? Maar niet de technologische kennis om het in de praktijk om te zetten? Dan denkt BiM actief én creatief met u mee.

Samen aan de slag

BiM heeft jarenlange ervaring met bouw, revisie en onderhoud van flowpackmachines en andere verpakkingslijnen. Die kennis en kunde gebruiken we voor unieke projecten op maat van onze klanten. Daarbij maken we optimaal gebruik van ons uitgebreid netwerk van partners. En van de 3D-simulaties van onze eigen ontwerpafdeling.

Toch kent niemand uw product, uw werkwijze en uw kwaliteitseisen beter dan … uzelf. Daarom werkt BiM bij speciaalbouwprojecten nog intensiever samen met u. We stellen de juiste vragen, komen met verrassende oplossingen en identificeren ons met uw business. Het resultaat? U krijgt niet de oplossing die u vroeg … maar wel de oplossing die u nodig hebt.

Exclusief of niet? U kiest en wint altijd

U deelt uw innovatie liever niet met uw concurrenten? Dan krijgt u van ons het alleenrecht op uw totaalbouw – de ontwerptekeningen gaan achter slot en grendel.

Tip: onderzoek vooraf het marktpotentieel van uw nieuwe productieconcept. Dan weet u meteen wat de beste optie is.

Welke vernieuwende plannen
liggen er in uw lade?

Leg ze aan ons voor en we zorgen ervoor